Nyheter

Knarkkrigaren Pierre Andersson

Det internationella musikföretaget Spotify twittrade igår på 420-dagen lite skojsamt med cannabisreferenser. Ett inlägg var ett svar till rocklegendaren Keith Richards, medlem i Rolling Stones, som rekommenderade Jamaicansk musik dagen till ära.

Spotify svarade då:

Thanks @officialkeef… Happy 420!

https://t.co/CoOTI0Pybk

— Spotify (@Spotify) April 20, 2016

Senare under dagen twittrade Spotify även självklarheten om att musik och cannabis är en trevlig kombination…

Dessa två tweets togs dessvärre bort efter några timmar.

För de som kollar på film och serier producerade i Hollywood är cannabis normaliserat. För alla musikälskare är det inget konstigt med kreativa personer som röker gräs.
Men för lobbyisten Pierre Andersson (bilden till höger) är det inte ”fräscht” med denna verklighet. Pierre är numera lobbyist inom IOGT-NTO, tidigare var han chefredaktör på föreningens tidning Accent.

Han tweetade:

Sedan twittrade han:

På senare år har IOGT börjat synas och höras i den narkotikapolitiska debatten. Pierre sysslar inte bara med alkoholfrågor som det står på hans twitterprofil. Han debatterar även mot demokrati i USA och politiska val som legaliserar medicinsk marijuana. Det är enligt honom dåligt därför att mediciner ska det inte röstas om.

När vi m.fl. konfronterar honom på Twitter och frågar om regulatoriska flaskhalsar, stigma som motverkar forskning och sjuka som inte har tid att vänta på myndigheters godkännande, ja då viftar Pierre bara bort det med retoriska angrepp. Det ska vara löst påstår han t o m.

Pierre Andersson är en läskig typ, en sådan som är både fanatisk och konfrontativ. Frågan är bara hur en intelligent varelse som arbetat med journalistik kan vara så verklighetsfrånvänd. Ännu värre är den orubbliga ideologiska inställningen och att meningsmotståndare ses som konspiratoriska eller höga drogliberaler.

Som om det ens skulle spela någon roll vad han och många svenskar har blivit itutade genom åren!

Länkar:

Spotifys blinkning till cannabis togs bort på Twitter

Cannabis-tweets från Spotifys Twitter-konto under onsdagen

2 Replies to “Knarkkrigaren Pierre Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.