Cannabis Policy Moving beyond stalemate
Nyheter

Kriminalisering av cannabis långt ifrån så effektivt som det hävdas

I Sverige talas det ofta om att allt annat än vår kamp är att ge upp. För oss är det naturligt att bekämpa droger med sträng moral och hård polis. Problemet är att när statistiken synas så går luften ur knarkkrigarnas ballong. Lagar mot cannabis har misslyckats med att få ner konsumtionen i världen som beräknas ligga på 4% av befolkningen vilket är 190 miljoner stoners world wide.

 

 

Oxford University Press har nyligen publicerat en bok som heter Cannabis Policy: Moving Beyond Stalemate. Boken handlar om det dödläge vi befinner oss i med fega politiker och cannabisrökande medborgare.

Cannabis Policy – Moving beyond stalemate

Pris £29,95 (första kapitlet kan laddas ned gratis.)

Hela PDF:en med liknande namn från 2008 på hemsidan tillhörande The Beckley Foundation som översett Cannabis Policy: Moving Beyond Stalemate. Är inte säker på om det är samma skrift.

Enligt boken har hårda tag mot cannabiskonsumenter har inte haft den effekt som knarkkrigarna utlovat så hur lång tid ska vi ge dem?

Länk:

Laws ineffective in curbing cannabis use: experts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.