Nyheter

KRIS är en skamfläck som måste tvättas bort från den svenska drogdebatten

KRIS är som bekant svenska knarkkrigets fotsoldater, ett passande epitetet för dessa är gangsters! Med deras machoattityd och hotfulla maner förpestar dessa galningar Almedalen och svensk drogdebatt.

Det fick aktivisten Mats Forsberg erfara när han genomförde en enmansprotest i närheten av deras tält i Visby under gårdagen. Tre mobbare från KRIS samt en fundamentalist från RNS stal hans stol och flyers. De inkräktade även på hans personliga sfär genom att bilda ring runt honom för att motverka hans rätt till att uttrycka sin åsikt. Knarkkrigarna var hotfulla, skrek pundare och grimaserade som apor. Detta har polisanmälts och vittnen från facebookgruppen AKC var på plats när det skedde. Även personerna från AKC blev utsatta för verbala påhopp.

(Bilden är ett montage föreställande en helt annan situation)

Det kanske inte är så konstigt att KRIS gängmedlemmar är så oseriösa. Grobianen och ordförande Christer Karlsson länkar bl.a. till scientologernas antidrog-propaganda på sin personliga Facebook-sida. En annan extremist i detta dårhus är kristdemokraten och knarkkrigaren Sofia ”drugs is drugs” Modigh, som är gift med Karlsson, det var hon som fick föreningen att gå i en extrem riktning.

I framtidens svenska drogdebatt ska fundamentalister och oseriösa galningar som dessa inte ha något inflytande! 

One Reply to “KRIS är en skamfläck som måste tvättas bort från den svenska drogdebatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.