Nyheter

Kunskapen om cannabisodling

SR kör idag en story som är osedvanligt präglad av moralpanik. Det handlar om engelskspråkiga odlingsböcker som går att köpa hos de stora svenska bokhandlarna. Ja, du läser rätt- en verklighetsfrånvänd narkofascist har tipsat SR radioleaks om detta, vilket nu har blivit till en ”nyhet”.
Man kan fråga sig vad det här egentligen handlar om. Vad lever tipsaren och SR i för värld, en utan internet? Ska svenskar förhindras att läsa om hur cannabisväxten kan odlas? 

Det här är så patetiskt och odemokratiskt att SR Kulturnytt borde skämmas! Cannabis har odlats i alla tider och kommer alltid att finnas. Sverige kommer aldrig blir ”fritt från narkotika”!

Vi lanserar idag en ny underavdelning om cannabisodling eftersom knarkrigande likt detta, ett eko från 80-talet, måste förkastas. Dessa sidor är än så länge ganska rudimentära men vi jobbar på det. Planer finns även på en ebok. Vill du hjälpa till så går det bra att skicka in tips och ändringsförslag till oss.
Så rastaforskarna i labbet söker en växtintresserad expert…

Cannabis.se har en registrerad utgivare och våra källor garanteras anonymitet reglerad i grundlagen. Polisen får med andra ord inte ens fråga oss varifrån bilder och information till artiklar kommer!

Länkar:

Bokjättar säljer knarkguider på internet

Det här är källskydd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.