Nyheter

L Ron Hubbard var en bluff

Något som kanske inte är så förvånande med tanke på hur manipulativ och destruktiv Scientologisekten är. Under sjuttiotalet så undersökte brittiska och amerikanska säkerhetstjänster scientologerna. Det är dessa dokument som nu gjorts tillgängliga efter en förfrågan från tidningen The Times.

Dokumenten visar att scientologikyrkans grundare L Ron Hubbard och hans apostlar skaffade en liten lokal i Los Angeles som sedan gjordes om till ett brevlådeuniversitet. Sedan hittade gruppen på sina egna titlar och examensbevis.

 

 

En annan skrämmande detalj som upptäckts är Scientologerna vana att skicka psykologiska torpeder på personer som granskar dem. Attackerna ska ha gått ut på att hypnotisera och försöka sjukförklara den som kritiserade sekten.

I Sverige driver Scientologikyrkan skolor, dagis och projekt mot knark samt psykiatrin som de menar var orsaken till förintelsen.

Sjukförklara, stämma och tysta är väl en klämkäck slogan?

Länk:
Britain’s secret mission to expose Scientology leader as ’fraud’

Scientologerna och Malmöpolitiker i samma säng

Scientologi-kyrkan sprider propaganda i svenska narkotikadebatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.