Nyheter

Lägg ner missbruksvården!!!

Underhållningen på efterfesten i lördags blev en dokumentär på kunskapskanalen som heter Rum för sjuka själar.

Temat var mentalvårdens sorgliga historia sedan mitten av 1900-talet fram tills idag. Läskiga arkivbilder och berättelser beskrev på ett hemskt sätt hur lågprioriterad psykiatrin har varit i alla år.

 

 

En föreståndare för ett härbärge i Stockholm berättade att utstötta hamnar i moment 22 p g a deras vårdbehov. Har man missbruksproblem kan psykiatrin inget göra, om det handlar om psykiatriska problem kan inte missbruksvården hjälpa till. Sen att många som behöver hjälp har båda problemen verkar inte spela så stor roll.

Narkomaner är nutidens lobotomipatienter. Det är därför vi ska lägga ner den kommersiella missbruksvården! Människor med beroendeproblematik ska få läkarvård och psykoterapi inom allmänvården. Om psykotiska problem finns med i bilden så är det självklart psykiatrin som ska hjälpa till.

Hassela & company ”lobotomerar” inte bara narkomaner i utbyte mot skatteguld, även populistiska politiker har utsatts för knarkkrigarnas kirurgiska knivar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.