Nyheter

Marc Emerys öde osäkert

Nyheten om Emerys deal med USA som vi och många andra källor förmedlade i januari var alltså inte helt korrekt. Hans advokater förhandlar fortfarande med cowboysarna. Enligt hemsidan NoExtradition.net så ska Marc & co inställa sig hos Kanadas högsta domstol den femte mars. Det är alltså inte säkert att det blir någon deal innan dess och i så fall så är risken stor att det blir utvisning och ett långt straff i amerikanskt fängelse.

 

I Kanada debatteras det numera flitigt om USAs brutala utrikesjuridik och hur Kanadas suveränitet inte respekteras av den krigiska grannen. Enligt en opinionsundersökning som utförts av Strategic Counsel/Angus Reid polls så är 58% av kanadickerna emot en utvisning av Marc Emery. Det har även grävts fram en dom från 2000 där en annan person endast fick böter på 200CAD för fröförsäljning. Marc Emery riskerar livstid i USA för ett relativt harmlöst brott i Kanda, där det dessutom utfördes. Vafan?

Läs mer om hur du kan hjälpa till på www.NoExtradition.net.

[tags]cannabis, marc emery, usa, kanada, amerika[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.