Nyheter

Maria Larsson/FHI kastar pengar i sjön

I juni har Folkhälsoinstitutet bestämt vilka föreningar och institutioner som ska få ta del av Maria Larsson propagandakassa i knarkkriget. Vi kommenterar bidragen till KRIS, Narkotikakommissionen i Gävle, RNS och SNPF.

KRIS

Nolltoleransens påläggskalv, kända för sina fullkomligt ovetenskapliga och ideologiskt betonade åsikter, får en hel del pengar i årets utdelningsomgång. Deras Örebrosektion har omskrivits i media för ordförandens lyxleverne och med anledning av att tilldelade skattepengar inte alltid används på rätt sätt.

Riksordförande Christer Karlsson är inte bara nära vän med Lasse Liljegren, ordförande i Örebro, han är även gift med den rabiata knarkkrigaren Sofia ”drugs is drugs” Modigh. Med Sofia som Reich Minister of Propaganda i Kris är det kanske inte så konstigt att föreningen även börjat bekämpa cannabis, utöver att sprida lögner om substitutionsbehandling för heroinmissbrukare.

Om det går att få propagandapengar för något så kan ni räkna med att KRIS finns med på ett hörn! I senaste rundan tilldelades de 1 575 000 för nya och befintliga projekt.

Sverige behöver en kamp mot kristen narkotikapolitik

Krigisk KRIS-debatt på kristna Dagen

Narkotikakommissionen i Gävle

Ännu en pärla i dessa sammanhang är den så kallade Narkotikakommissionen i Gävle som strävar efter en narkotikafri stad. Tanken är att samarbete mellan viktiga aktörer inom områden som politiken, vården och polisen ska göra kampen mer effektiv. Kommissionen tilldelas 350 000 för att med hjälp av moralpanik blåsa nytt liv i kampen mot narkotika.

Ett tydligt exempel på deras intolerans gavs då ordförande Maritha Johansson (v) gjorde ett utspel i Gävle Dagblad i våras. Uppsala Reggaefestival ska enligt planerna flytta till Gävle, men det tycker inte narkotikakommissionen är en bra ide eftersom det kan motverka deras arbete. En kollega till Maritha är kulturpolisen Johan Bast, (ungdom/drog-gruppen, Gävlepolisen) som även han står bakom kommissionens motstånd till att anordna festivalen. JO-anmälan kan göras digitalt över nätet.

RNS

Föreningen som startades av Nils Bejerot och som sett till att svensk polis samlar in medborgares kiss, får 150 000 för att investera i det för skattepengar svarta hålet World Federation Against Drugs. Svensk narkotikapolitik går ju som bekant ut på att förneka bristerna och hävda total överlägsenhet. Detta ska så klart spridas ut i världen!

RNS är även med på ett annat hörn. De deltar i ett samverkansprojekt med A Non Smoking Generation och Ungdomens Nykterhetsförbund som tilldelas 730 000 för att skapa ännu en organisation som naturligtvis behövs i kampen mot droger. Förutom detta så ska RNS även få 200 000 för att skicka missbrukarbarn på lov ifrån sina hemska föräldrar.

Så genom att göra en överslagsräkning, kan vi konstatera att föreningen med det patetiska namnet och den fullständigt orealistiska ideologin som grund får ca 600 000 i skattemedel av Maria Larsson.

Var det någon som sade resursslöseri och misshushållning..?

Knarkkriget är passé

Sveriges professionella moralister är desperata

SNPF

Sist men inte minst har vi Svenska Narkotikapolisföreningen (SNPF) som får 900 000 för att bekämpa doping och våld genom utbildning. Och visst kan vi hålla med om doping är svårt att försvara men Poliser har inget i varken politiken eller utbildningen att göra. Det de ska göra, är att jaga kriminella och då talar vi inte om bruk av narkotika. RIKTIGA skurkar alltså!

SNPF är odemokratiskt, eftersom föreningens syfte är att inskränka medborgares rättigheter, främja hårdare lagstiftning och även fortsättningsvis få samla in vårt kiss och blod. Makthavare, speciellt de med rätt att döda, ska inte syssla med propaganda!

Poliser om dödsknark

SNPF = osaklig krigshets

The Swedish model

Länkar:

Dagens FHI: Vart går våra skattepengar?

Kris i statens knarksatsning

One Reply to “Maria Larsson/FHI kastar pengar i sjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.