-Vad hände..? Inget stämmer längre!
Nyheter

Minister i korseld

Det var en mycket hårt pressad folkhälsominister som försvarade sin och regeringens förstenade syn på drogfrågan i Malou von Sivers Efter Tio på onsdagens förmiddag.
Antalet debattdeltagare med ”drogliberala” synpunkter var betydligt större än de(n) som ängsligt slog vakt om vår förlegade svenska drogpolitik; bara det en anmärkningsvärd omständighet i svenska massmedier!

Folkhälsoministern Maria Larsson (kd) slingrade sig dock undan diverse besvärliga frågor från Magnus Linton.
Såväl centerns Fredrick Federley som författaren och journalisten Magnus Linton och DN:s kulturchef Björn Wiman och debattören Mauricio Rojas framförde cannabisvänliga ståndpunkter, medan Maria ”Cannabisträsket” Larsson var ensam om att förfäkta de gamla rigida positioner som svensk narkotikapolitik har ältat sedan årtionden.

 

Studiohampa av tyg

Hon blev dock stundtals utsatt för en veritabel korseld och den svenska lagstiftningen blev vederbörligen utskrattad när det stod klart att den ”marijuanaplanta” som stod i studion för att illustrera dagens debattema var gjord av tyg!! Inte ens en äkta hampa tillåts som rekvisita i en svensk nyhetsstudio. 😀

TV4:s online-omröstning. Vid 21-tiden ville 82% legalisera cannabis i Sverige!

 


 

Länkar:

”Ungdomarna skrattar åt dig Maria”

Magnus Linton: Ungdomarna skrattar åt dig Maria Larsson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.