Nyheter

Moderaten Hans Wallmark är en drogdinosaurie

P1 Konflikt sände igår en mycket intressant debatt med rubriken narkotikafritt samhälle – utopi eller möjlighet? Gäster i programmet: Berne Stålenkrantz som representerar brukarna, Björn Fries från sossarna och Hans Wallmark från Moderaterna.

I ett inslag får vi en bra bild av svåra fall med tunga missbrukare som diskrimineras av samhället enkom för att de inte klarar av att hålla sig nyktra. En kvinna berättar att nu när hennes dotter börjat med amfetamin så är det fjärde generationen i familjen inklusive henne själv.

 

 

I hela debatten så svarar Hans Wallmark knappt på en enda fråga. Det enda som kommer ur hans mun är moralkakor och prat om polisen. Den misslyckade och pennalistiska narkotikapolitiken ska fortgå och ungdomspoliserna  i Stockholm som trakasserar medborgare i kampen mot droger är verktyget.

Svenska knarkkrigare kan ej begripa att skulden är deras. Hatobjekten är farlig drogkultur från utlandet, hemska Internetdroger och dumma danska politiker som med åtgärder för skadereduktion förstör för den svenska narkotikapolitiken. Tänk att nätet kan vara en sådan tillgång för reforminriktade samtidigt som knarkkrigarna ofta smutskastar samma teknik.

Hans Wallmark

[ ] moraltaliban

[ ] ondskefull mördare

(kryssa i ett eller flera alternativ)

Ge fan i mitt blod och urin!

Länkar:

Ett narkotikafritt samhälle – utopi eller möjlighet? & lyssna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.