Nyheter

Nästa parti att ge upp det narkotikafria Sverige?

Vänsterpartiet dissar KRIS och står för avkriminaliserad konsumtion. Piratpartiet går mot strömmen, missa inte chansen att vara med och påverka! Kan Björn Fries lyckas vända skutan Socialdemokraterna? 
Vilket riksdagsparti tror ni blir nästa att anta ett mer pragmatiskt synsätt med tydlig fokus på skademinimering? Det gröna Miljöpartiet månne? Centern?

Regeringens strategi på området är allt annat är pragmatisk. Ta bara skandalen med den nonchalerade missbruksutredningen från 2011 som indikerade att det föreligger behov av välbehövliga reformer. Maria Larsson har begravt och glömt bort utredningen, och kommit med en urvattnad proposition som saknar konkreta åtgärder. Moderna och pragmatiska riksdagsledamöter borde rösta nej till denna fiaskoartade proposition.
Om det inte vore för att S av tradition (åtminstone i Sverige) är ideologiskt övertygade knarkkrigare, så skulle detta vara en potentiell valfråga.  

Kom igen..! Sprututbyte har ”bara” tagit 10 år av förberedelse att få till i Sveriges huvudstad. Kanske sist i EU? Hur många kan ha dött under tiden p g a sjukdomar föranledda av injektionsmissbruk?

Världen är i förändring men i Sverige kör populister ner huvudet i sanden samtidigt som man ropar på tuffare tag. I det s k narkotikafria Sverige låter vi narkotikalagstiftningen urholka medborgarnas integritet.

Den minister som har ansvaret för detta är Maria Larsson och hon har misslyckats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.