Nyheter

När är det tillräckligt hårda tag?

Knarkkrigare kan inte ens svara på hur mycket tuffare (fascistoida?) lagarna behöver bli för att rättsväsendet framgångsrikt ska kunna bekämpa narkotikaproblemet.

Etablissemanget i Sverige påminner på ett sätt om maffian i Mexiko i sin åsiktskontroll. Där frågar nu medarbetare på tidningen El Diario öppet vad kartellerna anser att det är ok att skriva om. Knarkkrigets Mexiko är ett farligt land att leva i, speciellt för journalister. I måndags dödades t ex alla i Mexiko.

Nolltoleransens fader Nils Bejerot lyckades med att införliva sitt förakt mot narkomanen i den svenska jantelagen. Mer än två decennier har förlöpt sedan hans död och i Sverige är vi fortfarande intoleranta mot de flesta droger. Tillgängligheten till narkotika har vi däremot blivit tvungna att acceptera, även om detta har skett motvilligt.

 

 

I ren desperation skyller bittra knarkkrigare narkotikastatistikens negativa utveckling på liberala krafter. Vad det egentligen handlar om, är att drogliberalen kommit att bli det droghatande svenska samhällets Nemesis i kampen mot narkotika, ungefär som den pestspridande narkomanen var på Bejerots tid.

I Stockholmsförorten Kista kommer polisen i kontakt med narkotikapåverkade ungdomar varje dag En gång till- varje dag!
Att skylla fattiga ungdomars fördärv på en blogg som denna är rent hyckleri!
Polisen hyllar gärna sig själva, det är därför ökad brottslighet oftast förklaras med att brottsbekämpningen har blivit effektivare, alltså att brott ökar därför att polisen lagfört fler ”skurkar”. Frågan är om det ska kallas strategi eller propaganda?
Det är ungefär lika bra jobbat som av tullen i Storbritannien. Uppskattningsvis beslagtas endast 1% av det insmugglade heroinet på de brittiska öarna varje år.

Det är den förbannade visionen om det narkotikafria samhället som är anledning till att Sverige diskriminerar problematiska brukare. Men det stannar inte vid det, vi straffar alla som har narkotika i blodet. Men trots att Sverige är ett att få länder i västvärlden med så här hårda lagar, tycks vi ändå inte kunna tackla narkotikaproblemet. Åtminstone inte i fallet med ungdomarna i Kista.
Ibland kan det vara bra att sätta på sig perspektivglasögonen. Ta t.ex. Magnus Lintons kontinentala reflektioner från OBS/P1 (lyssna).

Så vad gör vi, jo, tar i med hårdare tag så klart! Alternativt går det utmärkt att skylla på medicinsk marijuana som drogtsar Gil Kerlikowske för att dölja knarkkrigets misslyckande och den ökande konsumtionen av cannabis bland ungdomar i USA. Betänkt då att denna negativa utveckling skett trots att 2009 ser ut att vara ett rekordår när det gäller marijuanarelaterade arresteringar. Kan någon förklara? Finn felet i formeln:

massgripanden + ökande konsumtion = liberalernas fel

I Sverige tappas minderåriga på urin/blod fr.o.m. juni i år för att kunna bevisa narkotikabruk, detta kan t.o.m. ske utan att barnets föräldrar behöver underrättas. I framtidens demokratiska Sverige kan skrämda elever mycket väl tvingas kissa i koppen på rasten.
Numera är polisoperationer med fåniga namn riktade mot bottenskiktet i narkopyramiden vanligt förekommande. Om någon är klädd i pösiga byxor på ett förortstorg i Stockholm en sen kväll, riskerar personen ifråga att utsätts för en drogkontroll, utförd av den civila polisen.

Det djupt tragiska är de enorma kostnaderna som förknippas med de missriktade och fåfänga försöken att uppnå utopin ”Det narkotikafria samhället”! Runt 23-24 procent av alla fångar i Sverige sitter för narkotikabrott. Enligt rastaforskarnas drogberäkningar hamnar den årliga notan för Sveriges knarkkrig någonstans runt 20 miljarder per år (rättsväsendet + domstolarna + den s.k. vården + alla fängelseplatser).

Till stöd för de mexikanska journalisterna ställer Cannabis.se en öppen fråga till alla folkhemsfascister med noll tolerans av bus:
En ört som tolererades redan under järnåldern borde väl ändå tillåtas idag?

Sverige har aldrig varit och kommer aldrig att bli fritt från droger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.