Nyheter

När du inte trodde det kunde bli värre! (sd)

Sverigedemokraten och tidigare andre vice talmannen Björn Söder har nyligen ställt en skriftlig fråga till socialminister Lena Hallengren. I den undrar Söder över hur ministern ska bemöta ”förespråkare av drogen” som nu får luft under vingarna efter FNs nedgradering av cannabis farlighet. Vilket enligt Söder kommer att utnyttjas för att förändra Sveriges inställning.

Tänk att det faktiskt finns så präktiga människor som verkligen lever kvar i det narkotikafria samhället. Det är som om han åkt i en tidsmaskin från 80-talet och givit sig in i dagens drogdebatt!

Kan han inte ta med sig Hallengren och åka tillbaka i tiden?

One Reply to “När du inte trodde det kunde bli värre! (sd)

  1. Bladen på livets Träd gör människan andligt och fysiskt fullkomlig! Ur Bibelns uppenbarlsebok, det kan inte påstås om alkoholen, 80% av mord 90% av våld mot vår nästa!, alkohol kommer av Arabiska alkyl betyder att kroppen äter upp sej själv, 1 snapps kvar i tre månader, mer så fylls cellen bara på, och sen fungerar inte proteinsyntesen som den skall, ock all blodförgiftning som blir av det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.