alt
Nyheter

Noll tolerans mot narkotika är ett hot mot demokratin

Det är nästan kusligt hur ogärna makthavare och övriga inblandade aktörer talar om att narkotika faktiskt är en grundpelare i den samhällsfarliga kriminalitet som just nu skakar om Malmö och Sverige.

I Dagens Nyheter behandlas idag den våldsamma och organiserade brottsligheten i södra delarna av landet. Det handlar om flera sidor men endast i en enda mening nämns droghandel.

Vi har gjort om DN:s framsida för att bättre passa verkligheten:

Varför tror ni att småfiskar som langar brunt och grönt tar 600 kronor för några gram av det goda? Jo för att snubbarna som dödar varandra i Malmö kammar hem storkovan på att skyffla in tonvis med cannabis i vårt narkotikafria land.

Knarkkrigare som söker hårdare lagstiftning och tuffare tag är omoderna galningar med en fascistoid världsuppfattning. Dessa människor som fortfarande påverkar politiker och opinion i stor utsträckning måste utmanövreras! För det är deras fel, systemet de upprätthåller, som leder till att gangsters dödar varandra när det blir konflikt om revir och svarta sedelbuntar.

Men istället är det botten av narkopyramiden som får ta skit av förloraren (läs staten) i kampen mot droger, det är folket som inte ska gå på svartklubbar eller låta bli att köpa sig en holk. Det är den lilla människan, konsumenten, som polis och tull jagar.
I en bättre och pragmatisk värld där vi myndiga kan köpa kvalitetskontrollerad och beskattad cannabis, skulle lagens väktare istället kunna hantera reella problem som t ex försäljning till minderåriga eller fusk med skatter och avgifter.

Det är dags att diskutera problem och lösning på riktigt. Varför överlåter vi en lukrativ marknad åt mördare? Varför tror vi på förlorare- polisen och lobbyister- som påverkar populister??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.