Nyheter

Nolltoleransen är den egentliga samhällsfaran

Kampen mot illegala droger i Sverige slukar våra rättigheter. Det är inte meningen att poliser i ett modernt samhälle ska kunna omyndigförklara vanliga medborgare för småsaker. I Sverige kan du faktiskt dömas till sex månaders fängelse för att ha rökt en ynka joint.

Jamen det förekommer inte i praktiken säger knarkrigare! Det behövs för att med tvång kunna avkräva misstänkta deras kiss eller blod säger snuten!

Vad som sker är att civilklädda kulturpoliser kör över medborgare som förväntar sig respekt och står upp för sina rättigheter, som i fallet med Jesper Nilsson. Unga med en ”röd” profil eller mörk hudfärg blir automatiskt misstänkta. Fria tänkare, även kallat flummare, ska vi inte tala om. I Stockholm är ungdomar byten i polisens årliga gåsjakt.
I Växjö bestämmer polisen vad som är rätt och fel att rappa om. För övrigt samma intressegrupp som sprider lögner i stadens skolor!

Fler och fler tänker att cannabis borde legaliseras. Äldre generationer tänker att ynglingarna absolut inte kan ha rätt. Vi vet alla hur det brukar gå då.

Länkar:

I jakten på knarket sätts lagarna ur spel

New Study: Smart People More Likely to Use Drugs

Hiphopgruppen Labyrint stoppades av Växjö kommun

Närpolischef i Växjö visar sin intelligenta sida

The generation that will not give up on drugs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.