Nyheter

Nya tider för narkotikapoliserna

Svenska narkotikapolisföreningen (SNPF) vågar INTE stå för sina tweets, som automatiskt raderas efter x dagar. Det har dessutom varit ovanligt tyst på deras twitter den senaste tiden.

Men eftersom det nalkas årskonferens den fjärde maj i Norrköping, så vill dinosaurierna röra om lite i grytan. Återkomsten sker med hjälp av YB Södermalm, twitterpolisens egen Jesus, och som vanligt bjuder narkotikapoliserna på grabbig höhö-retorik och rejäla självmål.

Vem är Carl Hart?

Han är professor i neurovetenskap och psykologi vid Ivy league-skolan Columbia University. Känd för sina studier om hur beroende och stigma påverkar människor. Du kan se honom på världens största TV-kanaler och han har gjort flera TED-talks.

Professor Carl Hart

Det avfärdar narkotikapoliserna med en svepande hand och lite klassiskt auktoritärt: -Vi vet bäst. Hart är inte alls att lita på, för han vill legalisera KNARK! Eller är det kanske för att han inte tror på Bejerots myt om att knark är pesten som sprids av knarkare!?

Men som rubriken säger; det är nya tider nu och knarkkrigarna har det inte lika lätt längre. På twitter fick de direkt mothugg efter attacken mot Carl Hart. Inte bara av de vanliga aktivisterna som ifrågasätter nolltoleransen. En professor i social vetenskap rättar dem, sedan ifrågasätter en POLIS deras bullshit! Kryddat med ett gäng norrmän som viftar med diagram och vetenskapliga studier.

Narkotikapoliserna är grobianer med Messiaskomplex, som panikartat kämpar för sin egen överlevnad!

Länkar:

Demonstrera mot narkotikapolisernas konferens i Norrköping

SNPF Fakturerar Polismyndigheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.