Hampakläder och kepsar, mode..
Nyheter

Nya Zeeland – Kepsar gjorda av hampa

De fem studenterna ifrån St Thomas, Nya Zeeland har tagit fram kepsar helt i hampa som ska säljas i en lokal hattaffär. Initiativet är en del av ett skolprojekt för företagsfrämjande.

Enligt ungdomarna i projektet så har cannabis fått ett oförtjänt dåligt rykte i media och med deras projekt vill de visa att cannabisplantan eller hampa som den också kallas även är en nyttogröda med många användningsområden. Förutom hampakläder så används plantan även som energigröda och för att tillverka byggmaterial.

 

Aftonbladet kom häromdagen med en skräckartikel som nästan verkar vara skriven av Rikspolisstyrelsen. Med den läskiga rubriken ”Odlar cannabis med EU-bidrag” och en luddig antydan till att bonden är en lögnare så visar verkligen Aftonbladet att Sverige är ett trångsynt land som gör allt och då menar jag verkligen allt för att upprätthålla de misslyckade takterna i kampen mot droger.

När ska Sverige Cannabiseras? Imorgon. 🙂

Länkar:

Pupils let hemp go to their heads

Odlar cannabis med EU-bidrag

[tags]cannbisodling, hampa, hampakläder, mode[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.