Nyheter

Nyheter24 skriver modernt om narkotika och juridik

När mediadrakarna är politiskt korrekta så tar andra deras plats. Nättidningen Nyheter24.se har den senaste tiden beskrivit en ny och modern syn på Sveriges misslyckade kamp mot droger.

 

 

 • ”Poliser trakasserade journalist”
  Publicerade identiteten på två smutsiga poliser som trakasserade en medborgare i Stockholms T-bana med narkotikalagstiftning som skäl till ingripandet trots att det i den situationen var helt irrelevant.
 • Domare frias för fällande knarkdom
  Domare som trollar med narkotikadomar kritiseras av JK för att ha begått tre allvarliga fel. Statens ansvarsnämnd utdelar ej någon disciplinpåföljd men konstaterar att det inte gått rätt till. Det mesta är ok så länge det gäller bekämpandet av narkotika.
 • Polisprovokation kan regleras i lag
  Sverige har problem med organiserad brottslighet. Narkotika är en av huvudinkomsterna för dessa brottslingar. Hur hanterar vi det? Mer knarkkrig så klart!

   

  Det verkar som att polismetodutredningen som släpps 31 maj kommer att rekommendera lagstadgad brotts- och bevisprovokation. Polisen ska alltså få begå brott för att bekämpa kriminalitet därför att kampen mot narkotika/organiserad brottslighet går dåligt.

Maktfullkomlig polis är inkörsporten till fascism!

Något för Piratpartiet att ta tag i?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.