Nyheter

Obama: Hur lösa den ekonomiska krisen?

USA:s nya president gillar öppenhet och på Vita husets hemsida finns det numera en sektion som kallas Open For Questions. Här kan vem som helst sända in frågor till presidenten. Frågorna kan även lyftas fram genom att besökare röstar på sina favoriter. Under kategorin den ekonomiska stabiliteten har en fråga om dekriminalisering av cannabis vunnit flest röster och tagit första platsen.

”Will you consider decriminalizing the recreational/medical use of marijuana(hemp) so that the government can regulate it, tax it, put age limits on it, and create millions of new jobs and a multi-billion dollar industry right here in the U.S.?”
Green Machine, Winchester,Va

Frågan om cannabis besvarades under en direktsänd frågostund eller så kallad Virtual town hall. Svaret från Obama var så klart: Nej, det ska vi inte, men det var väl inte speciellt oväntat.

http://www.youtube.com/watch?v=KtBl0KNKha4

 

 

Obama har tidigare pratat om acceptans och tillåtelse av medicinsk marijuana men det är också en annan fråga.

Svaret har väckt en hel del debatt i det stora landet och många aktivister är arga för presidenten skämtar bort frågan. Under ett pressmöte efter uttalandet så grillade reportrar en talesman.

Att som president stödja en cannabislegalisering är det samma som att skriva under sin egen dödsdom. Vid första bästa torgmöte skulle en kristen psykopat ligga med prickskyttebössan på ett tak.

Tänk efter! Barack Obama har rökt cannabis i ungdomsåren och pratat positivt om medicinsk cannabis. Hans verkliga åsikt lär väl inte komma fram så länge han är president.

På Vita husets påskfest den 13:e april ska ingen mindre än Ziggy Marley stå för musiken. ; )

Ziggy Marley – Jamaican weed:

http://www.youtube.com/watch?v=Yy1thGAJDTw

Länkar:

President Obama: What Is So Funny About Taxing And Regulating Marijuana?

Roots inna de White House!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.