Nyheter

Partisaner: Köp konserver och hagelpatroner!

Politiska hökar tar över Sverige med hjälp av förändringar i vår grundlag! Batongliberaler och kådisars kamp mot droger får stå åt sidan en stund nu när fascismen breder ut sig i vårt land.
Grundlagsändringarna som das Moderatparti försöker få igenom imorgon (2:a juni) i riksdagen är ett hugg riktat mot medborgarna!

 

Expansion till brädspelet ASL

 

Friheten naggas i kanten när politiker försöker möblera om i tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetslagen.
Nu ska det dessutom krävas dubbelt så många insamlade underskrifter för att få till en kommunal folkomröstning. För politiker (populister?) ska det däremot bli lättare att verkställa det samma.

Efter tsunamikatastrofen har det pratats mycket om bandbackuper med information som kanske skulle kunna förklara oklarheter i granskningen av dåvarande regeringens inkompetenta hantering av krissituationen efter tsunamin i Thailand 2004.
Då uppgav regeringen till kommissioner med fina namn att det inte fanns loggar att lämna ut men ändå så grävde Alliansen långt senare fram säkerhetskopior som innehöll denna information.

 

 

Efter saltet i sossarnas sår ska det klias rygg och då kan det t.o.m. blir grundlagsbefäst att myndigheters säkerhetskopior inte ska omfattas av offentlighetsprincipen.
Det kan omöjligen finnas några som helst rationella skäl till varför denna lagändring behövs – punkt slut!

Nästa ta-sig-för-pannan-känsla uppstår nu. Svenska soldater kanske ska få sättas in mot landets medborgare. Fascisten Fredriks lakejer anger ”terrorism” som skäl. Försvarsmakten som uppvisat demonstrativt ogillande av lagförslaget tränar redan befolkningskontroll i huvudstaden.

Det enda motargumentet som borde behövas: Ådalen 1931!

http://www.youtube.com/watch?v=zYhsPx10Kls

(Klipp ur Bo Widerbergs film Ådalen 31 från 1969)

 

Inget ont som inte har något gott med sig

Förhoppnings kommer vi ändå att få knarka i fred i delstaten Sverige om några år. EU-medlemskapet och Lissabonfördraget ska karbonkopieras in i grundlagen vilket vi drogliberaler nog ska vara glada för.

Enligt rastaforskarna så kommer narkotikapolisens metoder snart att normaliseras med resten av unionens drogbekämpning. Fokus bör då rimligtvis skifta från ”knarkare” till toppen av narkopyramiden och då är den mest logiska lösningen avkriminalisering av det personliga bruket.

Hälsningar;

  • Gammelpolitiker som inte vet vad frihet är, som så gärna slickar imperieröv, och ger väktarna mer makt. Ni vet väl att våldsamt motstånd uppstår för eller senare när makten tas ifrån folket?
  • År 2010 ska fan inte kungahuset vara viktigare än rikets konstitutionella maktproblem. Sorgligt för demokratin men kul för bläddrare av Plipp, Måndag och Senaste hör!
  • Låt bloggare utbilda journalisterna!
  • Rösta på Piratpartiet!
  • Unna dig en holk för fan! (i Danmark)

[poll id=”3″]

Länkar:

Den 2:e juni tar Sverige ett kliv närmare diktaturen

Riksdagen kan komma att göra omfattande ändringar av grundlagen

En ny grundlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.