Nyheter

Pastor Jan Åke Gren ångrar sig om bögar och passar på att hylla cannabis

Den homofobiska pastorn som är både hatad och hyllad för sina åsikter och moralpredikan mot homosexualitet uttalade sig högst oväntat den 23 mars under en gudstjänst han höll i Munkebrodals kyrka. Vår källa gjorde en ljudupptagning med sin mobiltelefon.

 

 

Nyss hände det ett mirakel. På parkeringsplatsen i min bil så uppenbarade sig härskaren ovanpå motorhuven. Herren sa till mig att många djur ägnar sig åt samkönad fellatio och alltså är även människan fri att göra detta i all sin naturlighet. Äktenskapet är ändå exklusivt för man och kvinna så som herren själv sagt. Varför kan inte ens jag veta ty hans vägar äro outgrundliga.

Herren sa även till mig att mänskligheten begick ett enormt misstag när den heliga örten kriminaliserades. Cannibus eller kaneh-bosem som plantan kallades när Jesus verkade nämns i gamla testamentet på hebreiska. I översättningar till grekiska och senare andra europeiska språk så blev det fel och referensen ändrades till kalamus.

Cannabis i olika beredningar med olivolja var ett väl beprövat medikament i Mellanöstern under tiden då Jesus levde. Det inmundigades och användes som salva. Det Jesus utförde var så klart ett mirakel. Att använda en naturlig växt mot en sjukdom är just det.

Mer om homodjur:

Länk:

Kristendom och cannabis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.