Nyheter

Pelle Olssons cannabinoider

Triadfilm har släppt en teaser och svenska ”drogliberaler” jublar, eller inte? Författaren Pelle Olsson uttalar sig om medicinsk cannabis som en självutnämnd expert trots att han uppenbarligen inte kan ett skit om ämnet. Låt fördomarna flöda:

Det kulturella motståndet och moraliska fördömandet Pelle och hans vänner knarkkrigarna arbetar för ökar inte direkt kunskapen bland cannabiskonsumenter. Deras lögner gör att mer hälsosamma och mer tekniska konsumtionsmetoder som inmundigande och förångande av cannabis inte får ta plats i Sverige. Dyr cannabis konsumeras på ett ohälsosamt sätt pga Pelle Olssons häxjakt på cannabisbrukare.

 

 

Fan vad löjligt det blir när sjuksköterskan som agerar drogexpert visar sin okunskap i klippet från Triadfilm. Han kallar cannabisapotek för ”buyer’s shops” och pratar om syntetiska cannabinoider som det enda acceptabla. Hans kamp mot cannabis snabbar inte direkt på forskningen om syntetiska cannabinoider, men så länge får vi absolut inte röra den naturliga medicinen cannabis. Suck!

Vad Pelle inte vet eller inte vill veta är att:

Hur kan det komma sig att den psykotropa effekten som medicinsk cannabis har i större doser är så föraktad? Hur kan det vara dåligt att sjuka människor som verkligen lider av något använder cannabinoider och en sidoeffekt av behandlingen är att de skrattar, äter och blir emotionella. Eller påtända som Pelle så föraktfullt kallar det.

Vi måste medicinera bort Pelle Olsson och nykteristsvulsten med cannabinoider. Skriv några rader i vår e-bok Knarkkrigare som ska slå hål på hans löjliga argument mot cannabis.

Länk:

Acceptera medicinsk marijuana och cannabinoider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.