Nyheter

Per Johansson från RNS vill att brukare ska fara illa

Generalsekreteraren för Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle raljerar på Drugnews hemsida om hur omoraliskt det är att RFSL berättar sanningen om droger genom rådgivningssidan Sexperterna.com. Hur ska man annars tolka stofilen Johanssons attack mot organisationen RFSL vars verksamhet bedrivs med skattemedel?

Uppenbarligen så använder dessa läsare både legala och illegala droger men Johansson tycker alltså att det inte borde få diskuteras hur olika narkotiska substanser faktiskt fungerar och används.

På den här bloggen använder vi avsiktligt termen knarkkrigare som ett svar på det (förmodat) nedsättande ordet drogliberal och därför att skadegörare som Johansson är frihetsbegränsande fascister. Smutskastningen av harm reduction (skademinimering), ”drogliberaler” och modern forskning som dessa galningar sysslar med är blodig och orealistisk.

Sverige har relativt sett en hög dödlighet bland tunga missbrukare och det är Per Johanssons fel!

Att skattepengar kanaliseras till att sprida en sanning och motverka en annan ska kallas för vad det faktiskt är – propaganda!

Länkar:

“RFSL berättar hur man knarkar ”säkert””

Saklig information eller drogpropaganda?

Sexperterna: Alkohol och droger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.