Nyheter

Polisens punktmarkering av kändisar är misslyckad PR

Enligt Aftonbladet så knep polisen Sean Paul efter hans spelning på Uppsala Reggaefestival. Artikelns rubrik lyder ’Superstjärnan fast med knark’ men när man läser artikeln så känns det mer som att polisen misstänkt Sean Paul för bruk av narkotika och därför tagit in världskändisen på förhör och provtagning.

 

En talesman för polisen vid namn Michaeil Näsholm säger till aftonbladet:

– Han uppfyllde de tecken som finns för att medtas för kroppsbesiktning och provtagningar.

Vad kan dessa tecken ha varit? Sjöng han om cannabis kanske? Sean Paul är nog i svenska polisens ögon drogliberal och det räcker för att bli misstänkt. FRA och polisen måste ha samma PR-firma då denna jakt på kändisar och icke problematiska brukare endast är kontraproduktiv. Sverige riskerar att bli en kulturell kyrkogård när artister tröttnar på den rasistiska polisen.

Se nyhetsreportage från i våras då polisen körde samma sak mot Snoop Dog och hans följe:

Tänk på vad konstapel stolpskott i reportaget säger: Man får inte vara drogliberal, att använda ett artistnamn som Spliff är en kränkning mot svenska ungdomar och polisen. Ser man förbi det här skitsnacket så är det inte så svårt att förstå vad det handlar om. Etablissemanget blir skitnödiga när kändisar och folk som lever normala liv tar sig en joint utan att det slutar i misär.

Jisses!

Gratis hasch till alla som kommenterar!

Länkar:

Aftonbladet: Superstjärnan fast med knark

[tags]cannabis, uppsala reggaefestival, sean paul, polis[/tags]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.