Nyheter

Polismyndighetens pengar till SNPF

Nyligen gjorde Cannabis.se en uppföljning på Svenska Narkotikapolisföreningens fakturering till Polismyndigheten. Det senaste året har 125 200 kr betalats ut till föreningen och då för 33 fakturor. Förutom utbildningsmaterial så fick vi den här gången reda på att fakturorna även gällde utbildningskonferens.

Först framstod det som att SNPF kommit och föreläst eller liknande. Men när vi ställde fler frågor om detaljer så fick vi bara en länk till SNPFs konferens som genomfördes förra helgen. Här tog det stopp, resten hemligstämplades!

Ordföranden för SNPF Lennart Karlsson har tidigare beklagat sig offentligt över att poliser får betala ur egen ficka för att närvara på deras konferenser. Är det därför polisen nu inte vill lämna ut mer detaljer? Vi har bett om ett myndighetsbeslut som går att överklaga.

Förra året skrev vi om att polismyndigheten betalat 55 fakturor på nästan en halv miljon mellan 2015 fram tills mitten av 2018.

(Bilden är ett montage)

3 Replies to “Polismyndighetens pengar till SNPF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.