Foto: Polisen
Nyheter

Politiska polisen i Göteborg

Christina Lindgren är chef över spaningssektionen i Göteborgs polishus där Svenska Narkotikapolisföreningens (SNPF) medlemstidning har registrerad utgivningsadress. Eftersom narkotikapolisföreningen är politisk och påverkar i media har vi frågat Lindgren om lämpligheten i detta. Då Lindgren även är aktiv styrelsemedlem i föreningen så frågade vi dessutom om hon verkligen kan agera oberoende av sitt engagemang som inte hör till tjänsten. Kan ett beslut om lämpligheten gällande tidningens adress verkligen anses vara baserat på saklig grund med tanke på att hon sitter på dubbla stolar?

Vi fick inget svar från Lindgren men däremot från hennes chef, den frispråkige Erik Nord som inte ser några som helst problem med att föreningen använder sig av adressen i polishuset. Skälet han uppger är att SNPF grundades av poliser som under 80-talet arbetade på en narkotikarotel och att spaningssektionen Lindgren chefar över kan härledas därifrån. Han ser heller inga problem med Lindgrens ev intressekonflikt.

Vad göra?

Släng ut narkotikapolisföreningen från polishuset i Göteborg!

Anmäl Christina Lindgren och Erik Nord till Metapolisen

Länkar:

Polismyndighetens sponsring av politiska narkotikapolisföreningen

Narkotikapolisföreningen: Cannabisrökare är korkade!

SNPF är en ideologisk svulst

Annika Ljung vann priser på SNPF-konferens

Lever vi i landet Lennart?

Lennart Karlsson besöker riksdagen för lobbying?

Vad sysslar egentligen narkotikapoliserna med?

Lennart Karlsson, ordf SNPF, är en lögnare

(Foto: Polisen pressbild)

One Reply to “Politiska polisen i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.