Nyheter

Propaganda från narkotikapolisen

I Svenska narkotikapolisföreningens senaste tidning förekommer rubriken Cannabis – ett hot mot mänskligheten. Dessvärre lär det inte handla om en felskrivning, så att det istället skulle stått: Cannabis – brukad av mänskligheten i många millennier.
Vad det här rör sig om, är samhällsfarligt främjande av en destruktiv och utopisk kamp mot narkotika! (Läs konsumenterna)

Raljerandet från dessa snutar innehåller antydningar om korkade knarkare, missbrukare som av polisen kallas guldstjärnor och en hel del rasism.
Betänk då att SNPF fick nästan en miljon i somras av Maria Larsson/Folkhälsoinstitutet för att bedriva ”utbildning”. Narkofascism helt enkelt!

Artikeln inleds med den bland knarkkrigare vedertagna ”sanningen” om hur ungdomar fått det hela om bakfoten. Cannabis är nämligen inte ofarligt som de tror.

”Ungdomar är ju idag övertygade om att cannabis,
särskilt marijuana, inte är farligt för hälsan. Alkohol
som vuxna gladeligen konsumerar anses av dem vara farligare.”

Hur många känner du som menar att cannabis är ofarligt? Knarkkrigare hävdar att den åsikten är norm. Men de allra flesta vet att vi talar om en drog och att den har bieffekter, som t ex att hjärnan så klart påverkas, även om effekterna inte verkar vara permanenta:

Study finds no long-term negative cognitive effects from marijuana

Residual Effects of Cannabis Use on Neurocognitive Performance After Prolonged Abstinence: A Meta-Analysis.

Det här är ett sätt att dumförklara alla som hellre röker gräs eller hasch istället för att följa den rådande normen och ta sig ett lagligt järn.

Droger SKA jämföras

När vi ändå talar om droger så är det självklart att göra jämförelser med andra droger som t ex alkohol. Cannabis är mindre farligt än spriten, både för individen och för samhället!
Det här är vad cannabisrökare har insett och försöker förklara, men möts då av rädsla och förakt. En beklagansvärd attityd som skapats av smygfascister, vilka medvetet sprider fördomar och ibland rena lögner, ofta med hjälp av skattefinansierade medel.

Alkohol och tobak farligare än Cannabis

Ny intressant skaderanking

Cannabis ÄR medicin

”Artikeln” innehåller även ”sakliga” resonemang om medicinsk cannabis där ordet medicin så klart omges av citattecken för att på så sätt utmåla hela konceptet som en lögn från ”mäktiga och välorganiserade krafter”.

En munspray kallad Sativex är klassad som medicin i Sverige! Den innehåller förutom alkohol (bärare) ren cannabis från växter odlade i England av ett medicinbolag.
I år har två större metastudier i USA konstaterat att cannabis ÄR medicin:

Government-sponsored study destroys DEA’s classification of marijuana

Scientific Review: “There Is Now Clear Evidence That Cannabinoids Are Useful For The Treatment Of Various Medical Conditions”

Knarkkrigets vänner har helt enkelt fel! De ljuger och/eller håller sig inte ajour med relevant forskning!!

Ett annat härligt citat från SNPF:

”Sådana elever väljer marijuana framför skolarbetet.”

Vi menar att:

Sådana poliser väljer fascism framför demokrati.

(Som av en händelse fick vi nyligen ett interntelegram från rastaforskarna i labbet om att beräkningar gjorda där, i dimman, uppskattar att 96 % av alla narkotikapoliser väljer bruna skjortor som mysplagg på fritiden. Beräkningarna har en felmarginal på 4,20 %).

Ett fundamentalt problem med den restriktiva narkotikapolitiken är all osäkerhet den ger upphov till. P g a stigmatisering och kriminalisering blir det omöjligt att kvanitifera konsumtion och skada.
Det vi tror oss veta kommer från ur trovärdighetssynpunkt osäkra enkäter som elever fyller i på skämt samt uppgifter som kommer från situationer där människor kommer i ofrivillig kontakt med den partiska och statistikfixande polisen.

Länk:

Svensk polis IQ-nivå (källa)

SNPF #3 2012 (Sid 17 i pdf-numreringen)

Ps. Förlåt för att vi länkar till det här skräpet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.