Nyheter

Propagandapolisen: Hemlig pga hotrisken från drogliberaler

Vi har JO-anmält och håller på att överklaga ärendet med Stockholmspolisens narkotikarotel som är högst partiska på Facebook, men i det fördolda. Vi kan inte ens få reda på vilken enskild polis det är som offentligt på deras sida menar att det nu är bevisat att legalisering av cannabis är en dålig ide.
Detta påstående baseras på pseudoforskning som är utförd av en narkotikapolisförening i USA (HIDTA). Den svenska narkotikapolisföreningen har översatt rapporten men bristfälligt.

Vi har mottagit ett myndighetsbeslut som förklarar varför den stackars polisen behöver vara anonym. Enligt polisens avdelningsjurist Lisa Zetterlund så är det fara för hen och närståendes säkerhet:

”Personalen som arbetar med kanalen är särskilt utsatt eftersom den information som lämnas ibland upprör de som förespråkar en legalisering av narkotika.”

Kan ni tänka er en debattör, en forskare eller en journalist som kommer att hota polisen eller dennes familj för att motverka svensk nolltolerans??? Kriminella som håller med polisen lär knappast göra det!

Har du kunskaper eller åsikter som kan hjälpa oss i överklagan så är det bara höra av dig. Myndighetsbeslutet som vi ska överklaga finner du här.
Seriöst, är det vi som stormar i ett vattenglas eller är huvudstadens narkopolis ute på djupt vatten? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.