Nyheter

Propagandapolisen: Överklagan av myndighetsbeslut

Idag har vi lämnat in en överklagan elektroniskt och skriftligt till kammarrätten gällande polisens anonyma skrivande om knark i sociala medier. Eftersom vi lackade ur rejält när narkotikarotelns knektar i Stockholm snackar massa skit om legalisering och far med osanning så började vi granska ärendet. En JO-anmälan lämnades in som vi inte hört något om ännu (kan vara ett gott tecken).

Polisen själva vägrade lämna ut identiteten på skribenten som verkade helt säker på att det nu finns bevis för att cannabislegalisering är en dålig ide. Till slut fick vi ett myndighetsbeslut från en avdelningsjurist hos polisen som menade att anonymiteten ej skulle hävas eftersom meningsmotståndare ev skulle hota den hemlige polisen då det är en så känslig fråga.

Egentligen skulle överklagan vara polisen till handa idag men ett vykort med poststämpel idag borde väl räcka? Annars skyller vi på att cannabis gör en glömsk och begär ett nytt myndighetsbeslut att överklaga, var så säkra!

Vykortets motiv var bilden i detta inlägg och texten:

Härmed överklagar jag myndighetsbeslut A214.883/2013. Skälet är att polisskribenten eller dennes familj ifråga inte alls riskerar något hot från meningsmotståndare samt att det tydligt bör framgå vem som skriver ideologiska ställningstaganden i polisens namn på facebook.

Länkar och bakgrundsinfo:

Propagandapolisen = fegisar

Propagandapolisen: Hemlig pga hotrisken från drogliberaler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.