alt
Nyheter

Radiotips från CNV

Att en grupp med namnet NÄTVERKET CNV -Centrum för Narkotikavetenskap- bildats på Facebook är förmodligen något som de flesta av våra läsare redan känner till.
Just nu pågår där spekulationer om vad Obamaadministrationens senaste galenskap, när federal polis igår raidade Oaklands medicinska cannabiscentrum och samtliga lokaler med koppling till grundaren Richard Lee (inklusive det av honom grundade universitetet Oaksterdam), egentligen kommer att innebära för framtiden.

Annars tänkte jag ta tillfället i akt att vidarebefordra medlemmen Johan Kakkos tips om att i dag (tisdag) så kommer Studio Ett att sända ett intressant program, nämligen ett som bl a handlar om den osedvanligt höga dödlighetssiffran bland svenska narkomaner. Johan utlovar ”..ett väldigt brutalt angrepp på den svenska narkotikapolitiken” i ett reportage signerat Marie Nilsson-Boij. Tydligen ska Maria ”Träsket” Larsson svara i direktsändning, så det ser vi givetvis fram emot..

Programmet sänds på P1 mellan kl 16.00 och 18.00

Länkar:

Oaksterdam University Being Raided By Federal Agents

Former Oakland pot dispensary raided by federal agents

Oaksterdam University Raid: Federal Agents Take Over Marijuana College

Är svensk narkotikapolitik ovetenskaplig?

CNV-gruppen på FB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.