Nyheter

Rasta-spioner, små kloner, avlyssnar nykteristerna

Ibland skickar vi ut dem på uppdrag, det var så vi lyckades komma över meddelandet om Rick Falkvinge i Anna Carlstedts dator, ordförande i IOGT-NTO.

 

 

Meddelandet kom från pressnykteristerna på våning 2 som snappat upp partiledarens hälsning i Piratpartiets kandidatlista till primärvalet.

”Partiledare. Jag grundade Piratpartiet den 1 januari 2006 och hade ingen då ingen aning om hur stort det skulle komma att bli. Bor i Sollentuna strax norr om Stockholm, och gillar motorcyklar, matlagning och whisky, när jag inte håller på med politik. ”

WOT! WOT! WHISKY?? Det blir vår undergång om en hedonistisk datorninja kommer in i riksdagen tänkte Carlstedt samtidigt som hon sörplade i sig lite ljummet koffein.

I meddelandet fanns det även en analys av mediaoraklet på våning 3:

Är Piratpartiet knarkvänligt?

Har vi några danskar på listan? Ja där ser man:

Claus Conradsen (#64081)

46 år, Uddevalla kommun

”Liberal är att alla skal kunna göra vad de vil, så länge det inte skadar andra människor. överdriven övervakning hör inte till i ett modern samhälle.”

Status: [MISSTÄNKT]

Vidare meddelade pressavdelningen att en konsult hyrts in för att jobba med förslaget om buggning av pundarna och skanning av haschtomtar på mindre nogräknade forum. Att t.ex. FRA skulle kunna ta ansvaret för detta är inte omöjligt.

Kan FRA i framtiden få ytterligare uppgifter? Jadå:

Länkar:

SVT: FRA kan få nya arbetsuppgifter

Piratpartiets primärvalskandidater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.