Nyheter

RNS & IOGT-NTO erkänner att cannabis är medicin

Drugnews som är ett samarbete mellan RNS, IOGT-NTO och A Non smoking generation skriver att cannabisextrakt kan lindra MS-symptom. Nu är det dags att förenkla processen för att få cannabisläkemedel eller t.o.m. naturligt extrakt med hjälp av en vanlig läkare!

Med en rubrik som skulle passa perfekt för Cannabis.se medger nu nykteristerna att dödsknarket cannabis faktiskt har positiva sidor. Forskningen det handlar om är en metastudie publicerad i BMC Neurologoy. Forskarna har granskat sex studier och bevisen är överväldigande, cannabisblomma är medicin för MS-patienter. Varför skulle inte detta gälla andra sjukdomar?

 

 

Knarkkrigare kan glömma argumentet om att drogcannabis inte kan användas som medicin. Det är minst lika bra som piller och tinkturer. Pelle Olsson skriver/snackar skit!

Det är verkligen dags för Torgny/Hassela/Actnow att sluta med kampanjen mot medicinsk marijuana som bekostas av skattebetalare. Knarkkriget är snart slut!

Vaporisera mera!

Länk:

Cannabis kan lindra MS-symptom

Whole plant cannabis extracts in the treatment of spasticity in multiple sclerosis: a systematic review

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.