Nyheter

RNS/Polisen

Idag kollade jag på dokumentären K special: Zero silence om den Arabiska våren- en utmärkt instruktionsfilm i förändringsarbete genom Internet. När jag sitter här på hotellrummet i Amsterdam med en joint i handen, slås jag av det faktumet att den förda narkotikapolitiken har resulterat i att svensk polis inte alltid agerar så demokratiskt.
OK, nu vet vi visserligen inte med säkerhet att polisen faktiskt kontrollerar varenda ungdom som är ute å går på de skånska gatorna, för att få en pinne i statistiken, och i förlängningen mer resurser.
Men vi vet att det finns poliser som bryter mot regler. Och att det är inte bara handlar om rötägg. Ibland förefaller det t o m som om vi har att göra med strategier framtagna på ledningsnivå– ergo maktmissbruk.

Det är dessa fascistoida tendenser som är problemet. Knarkrigare beter sig precis som diktatorer som drabbats av panik nu när unga börjat ifrågasätta gällande lagstiftning. Ungdomarna vet helt enkelt inte vad de talar om och måste därför dumförklaras.

Maoistiska Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle/fascistoid narkotikapolis och skattesponsrade propagandamaskiner hör inte hemma i ett av världens mest demokratiska länder!

Fred i knarkkriget kommer när tillräckligt många vågar säga att moralpanik kring narkotika är en företeelse som är hopplöst ute.

Phaeleh – There Will Come Morning by Soul Motive

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.