Nyheter

Smokefest provocerar

Redan innan Smokefest ägt rum frossar media i nyheten. Flera debattpaneler i TV har under senaste dagarna pratat om den protestpicknick som börjar idag kl 16:20 i Rålambshovsparken i Stockholm.

 

 

Det är intressant att en mindre samling av cannabisentusiaster och aktivister kan uppröra så många människor. Stockholmspolisen menar att arrangemanget är en provokation mot demokratin samtidigt som Hassela & Co. ber om regn för att förstöra aktionen. Varje gång det har nalkats marijuanaparad eller liknande i Sverige så skriker antiknarklobbyn sig hesa.

Dessa organisationer som kämpar för ett narkotikafritt samhälle är själva höga på hybris. Deras ideologi är som religion och deras agenda är den enda rätta. Den som läser deras propaganda slås snabbt av att det är deras åsikter som är sanningen och dem är goda. Ett gäng stoners som röker en joint i en Stockholmspark och försöker förändra samhället är de onda.

Även om endast en person skulle dyka upp idag på Stockholm Smokefest så är det redan en succé.

Svensk cannabisaktivism bubblar..

Länkar:
Cannabisrökares fest oroar polisen

Cannabispicknick i gröngräset – Hassela Solidaritet hoppas på regn!: http://www.newsdesk.se/pressroom/hassela_skaane/pressrelease/view/cannabispicknick-i-groengraeset-hassela-solidaritet-hoppas-paa-regn-307811

SVT intervju med Patrik Kaarsberg: Cannabisfestival

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.