Nyheter

SNPF är en ideologisk svulst

Svenska narkotikapolisföreningen är en samling politiska poliser och vedervärdiga lobbyister som kämpar för nolltolerans. Dessa inhumana poliser som parasiterar på polismyndigheten och påverkar media/politiken är en fara för demokratin.

Deras beslagsskryt på Facebook är som hämtat från 80-talets propaganda mot knark, å inget annat än pinsamt! Det enda rekordbeslag bevisar är hur misslyckad deras kamp mot droger faktiskt är.

Lennart Karlsson som är ordförande för föreningen är en veteran inom dessa lobbyistkretsar, den retoriskt aggressiva narkotikapolisen som ofta slirar på sanningen var tidigare ordförande i Riksförbundet Narkotikafritt Samhälle.

En svensk drogdebatt utan dessa klickluder som fjäskar för omoderna knarkkrigare och en stövelslickande hejarklack, är en mer saklig debatt!

Mer info:

Lever vi i landet Lennart?

Polismyndighetens pengar till SNPF

SNPF fakturerar Polismyndigheten

2 Replies to “SNPF är en ideologisk svulst

  1. Vi kan hoppas att det blir ett öppet debatt nån gång. Men jag är fortfarande skeptiskt. Som det känns just nu får vi aldrig se en förändrat narkotikapolitik i sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.