Nyheter

Socialstyrelsen: ActNow måste visa vem som är utgivare!

Socialstyrelsen ska träffa representanter för ActNow.nu den 10-11 september för att se till så att organisationen åtgärdar det nuvarande problemet med att nyheter publiceras där anonymt trots att skattemedel sponsrar projektet.

Hassela Gotland m.fl. får alltså skattepengar för att arbeta med drogprevention på hemsidan ActNow. Därigenom pumpas det ut hätska lögner och moraliserande propaganda. Detta kan ske eftersom den lama myndigheten Socialstyrelsen som delar ut pengarna inte har någon kvalitetskontroll eller krav på evidensbasis för det som pengarna används till. Kanske vore en JO-anmälan på sin plats så att policyn för denna myndighets rutiner kring resursfördelning får skärpta krav. 😉

 

 

På propagandportalen Actnow går det ofta att läsa om ”kvacksalvare i Kalifornien” som försöker legalisera cannabis genom att hävda medicinska rättigheter. Skälet till att Hassela smyger med engagemanget i ActNow kan vara att ingen tar dem på allvar längre. När majoriteten av Kaliforniens medborgare mer än en gång röstat ja till acceptans av medicinsk marijuana och tusentals studier stödjer deras val så är smutskastandet av medicinsk marijuana från Hassela bara korkat! Torgny är en lögnare helt enkelt.

Det här börjar makthavare men framförallt medicinare och färska socionomer inse. Allt färre personer lyssnar till dessa knarkkrigare. Problemet är att fotsoldaterna och amatörerna i knarkkriget låter sig luras av den här sortens oärliga retorik.

Länkar:

Socialstyrelsen ska möta ActNow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.