Nyheter

Spice-Pappan:-Legalisera marijuanan!

Vetenskapsmannen bakom några av dagens frekvent använda  cannabissubstitut som t ex K2, Spice och det något mera kemiskt klingande JWH-018, heter John W Huffman. Det var han som uppfann dem under sitt arbete med att studera cannabinoider. Skälet var att lagstiftningen inte tillät honom använda naturlig cannabis.

-Jag förstod att det väl i det närmaste var ofrånkomligt att det skulle gå så här, suckar Huffman uppgivet. Vad som stör mig, är att folk är dumma nog att använda de här substanserna! Visst innehåller syntetiska cannabinoiderna THC, men även andra ämnen som samverkar med receptorerna i hjärnan och annorstädes.

 

_Om bara de federala myndigheterna kunde inse att cannabis inte är en speciellt farlig drog, vetenskapligt och medicinskt sett, och legaliserade den, så skulle folk förhoppningsvis föredra ” the real stuff” och rata de betydligt ohälsosammare alternativen! säger den nu 77-årige förre professorn.

Länkar:

US SC: CLEMSON CHEMIST SAYS HIS WORK ABUSED TO MARKET FAKE MARIJUANA

Legalize Marijuana, Says Inventor of ’Spice’ Chemicals

Taxpayer Money Created ’Legal Marijuana’ Used By Teens

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.