Nyheter

Sponsrade av Socialstyrelsen

Tack vare Bejerots narkoism och kampen mot droger har vi i Sverige en stor industri med privata ungdomsanstalter. Nu har dessa företag förvandlat sin specialitet till något som även passar för unga ensamkommande flyktingar.

 

 

När HVB-träsket dränerats och knarkande ungdomar inte lika lätt skickas iväg till behandlingshem så måste Hassela söka nya inkomstkällor. I Skåne så arbetar företaget med flyktingbarn.

Expressens ledare kommenterade den här politiken igår: Osmaklig profit på flyktingbarn

Propagandamaskinen Hassela kan tricken och under Socialstyrelsens spenar år 2010 hittar vi såklart ett litet bidrag från skattebetalarna:

Hassela Skåne Flyktingbarn  – Stöd till ensamkomna flyktingbarn – anslag: 400 000

Frågan är vad flyktingbarn har med drogprevention att göra men så fungerar det inom Hassela. Ta rejält betalt för sängplatsen, sök bidrag för tramsprojekt och missköt faktureringen.

På Gotland pratas det om att deras verksamheter läggs ner, att personal får sparken och att det inte längre kommer lika många klienter.

Hej då Hassela! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.