Nyheter

Spring Maria, dammen brister!!

Oavsett hur det går i Kalifornien på tisdag så har det lett till förändring även i det svenska medielandskapet. Media vågar numera skildra positiva aspekter av illegala droger och ifrågasätta kampen mot droger.

Maria Larsson (KD) är en knarkkrigare därför att hon mobbar meningsmotståndare. Med sitt ideologiska struntprat om enighet försöker moraltanten attackera liberalen Camilla Lindberg (FP) som också finns med i studion.

Det är inte seriöst med en minister som snackar slang (knark?!?!?!) i TV när det handlar om något så allvarligt som livsfarlig ohälsa och grov kriminalitet. Flosklerna om marijuana som inkörsporten och tjatet om nolltolerans är rent ut sagt skitsnack.

 

 

I ett desperat försök att rädda den misslyckade kampen mot droger är det meningen att vi i Sverige nu ska få ännu hårdare narkotikalagar. Tull och Polis ska bl a  få beslagta lagliga preparat som möjligen kan vara avsett för drogbruk. Radarparet Beatrice Ask och Maria Larsson är så desperata att de skiter fullständigt i vår frihet.

Maria Larsson: Det heter narkotika eller drog! Att du inte verkar vara helt införstådd med terminologin trots att det är ditt jobb, kan bero på att din sakkunnige rådgivare uppvisade samma nonchalans och fördomsfullhet under Svenska Brukarföreningens seminarium i somras.

Den senaste tiden bör tusentals svenskar ha ändrat ståndpunkt i frågan om legalisering tack vare tv-program som Kobra och tidningsdrakarnas reportage om omröstningen i Kalifornien den 2 november som kallas Proposition 19.

Legalisera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.