Nyheter

Stefan Åberg och Helsingborgs osakliga kamp mot knark

Stefan Åberg är en mossig ANDTS-samordnare på Helsingborgs stad. En knarkkrigare av gamla skolan som inte förstår kritik mot svensk nolltolerans. Idag har han kommit med ett förtäckt hot i ett inlägg på X/twitter. Han menar att ”drogliberaler” bör tänka mer på vad närstående och arbetsgivare anser om deras aktivism. Det här inlägget ska bort!

Åberg driver en hemsida som heter Verktygslådan där han länkar till kritiserade organisationer som RNS och politiska narkotikapolisföreningen. Nyligen producerade han tillsammans med gymnasieelever och polisen Mathias Lööw (medlem i politiska narkotikapolisföreningen SNPF) en pinsamt dålig och stigmatiserande film om cannabis. I filmen som på en månad endast fått 856 visningar tar Stefan upp de tre T:na. Dvs att cannabis gör en tragisk, trött och trög.

Det är en skam att skattemedel går till att en uppenbart inkompetent person tillåts producera propaganda som detta. Å eftersom det är MOT knark så är kvalitet och saklighet oviktigt.

Berätta för Stefan vad du tycker! Kontakta även socialförvaltningen i Helsingborg där han arbetar för att klaga på att rövhatten inte redan har omplacerats till städning av gator och torg!

[email protected]

042 10 76 09

[email protected]

042 10 50 00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.