Nyheter

Sven-Olov Carlsson & C:o

Vi har av en läsare fått screenshots på ett privat facebookinlägg från nykteristen och knarkkrigaren Carlsson. Det är riktiga original som kommenterar hans inlägg om riksdagens uppmaning till utvärdering av narkotikapolitiken.

Först ut har vi den gamle stofilen Rolf Bromme, som alltid vet bäst. Bättre än FN/WHO, bättre än akademin och medicinare som behandlar människor med beroende.

Walter Kegö den fd snuten kommenterar även han, denna gång ovanligt sakligt i sitt förnekande av stigma. Normalt sett brukar det handla om att cannabis är satans gräs. Som här under ett annat av Sven-Olov Carlssons inlägg

Sen kommer kanske den person som allra mest fördummat den svenska drogdebatten, först via Föräldraföreningen mot narkotika (FMN) och sedan genom den egenstartade lekstugan Anhöriga mot droger (AMD). Lena Larsson, tanten som definierar det högst ovetenskapliga begreppet medberoende, som om inte nog uppmärksamhet och resurser redan flyttats från de med beroende?

Man skulle kunna tro att Peter Moilanen, spinndoktor på NBV, är en gerontofil men troligtvis handlar det om att framtida intäkter behöver säkras. För var ska han jobba härnäst om NBV inga pengar har? Men han borde välja andra kompisar än fossilerna i kampen mot droger, med tanke på den mest troliga utvecklingen inom området narkotikapolitik.

Fast enligt Sven-Olov Carlsson och tvärtemot vad resten av planeten jorden säger så är den repressiva narkotikapolitiken grundligt utredd, detta skedde så tidigt som år 2001.

Som ni förstår så kan det aldrig bli sakligt och humant när dessa människor har minsta inflytande i drogdebatten eller över narkotikapolitiken! Sen vill vi tacka IOGT för alla rabiata och kunskapsfientliga knarkhatare som ”utbildats” hos er. Ni försenade ändå reform med minst ett decennium!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.