Nyheter

EXTRA EXTRA! Svenska kyrkan legitimerar scientologisekten

Nynäshamns församling anordnar i helgen ett s.k. 112-läger för ungdomar. Detta görs i samarbete med droginformation.nu som är en frontorganisation för scientologisekten. Ibland används även namnet I Say No Drugs.

Föreläsaren heter Alex Breeze. Han är en scientolog som föreläser i våra skolor om narkotika. Detta trots att han blivit avslöjad i SvD som spridare av felaktig fakta. Hur kan svenska kyrkan legitimera något så hemskt? Vi har frågat och uppdaterar denna nyhet vid eventuellt svar.

UPPDATERING 2017-06-14! Efter ett dygn tog församlingen bort länken till Scientologerna/Droginformations hemsida.
UPPDATERING 2017-06-15! Efter två dygn tog församlingen bort hela undersidan om lägret. Vi har inte fått något svar än om lägret kommer att genomföras.

Kontakta Nynäshamns församling och säg vad ni tycker om deras länkande till Droginformation.nu och samarbete med denna sekt: [email protected] eller 08-52010213

Om du undrar över deras irrläror, inte svenska kyrkans alltså, se Southparks klipp om vad dessa sektmedlemmar faktiskt tror.

Källa:
VÄLKOMMEN TILL 112 LÄGER I NACKA! (Google cache)

Tidigare inlägg från Cannabis.se om scientologerna inom svensk narkotikapolitik och debatt:

Droginfo i svenska skolan- pengar i sjön!

Kampen mot droger gynnar scientologerna

Narconon är en odemokratisk kraft i den svenska narkotikadebatten

L Ron Hubbard var en bluff

Scientologerna och Malmöpolitiker i samma säng

Scientologi-kyrkan sprider propaganda i svenska narkotikadebatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.