Nyheter

Svenska läkare som kan skriva ut cannabismedicin

I Sverige är det totalt 39 patienter som fått en ”cannabislicens” beviljad någonsin. Om en patient genom sin läkare får specialtillstånd går det alltså att få t.ex. Sativex eller Marinol som medicin trots narkotikaklassningen av THC.

 

 

Tidigare har vi bloggat om svenska läkare som skrivit ut cannabismedicin. Då var det sju läkare men nu är det 28 som du kan uppsöka.

Läkare i Sverige som föreskrivit cannabismedicin (PDF)

Medicinsk Marijuana är här för att stanna

One Reply to “Svenska läkare som kan skriva ut cannabismedicin

  1. Hej skriver om min man som har fruktansvärt ont av sin sjukdom kan ej sova en hel natt pga ont i nedre delen i benen samt ryggen( mellan skulderbladen) detta har han även dagtid och då med ännu värre smärta då han rör på sig han får morfin för detta men det kan väl inte vara bra med morfin under lång tid. vi hörde om cannabis men hur hitta läkare som skriver ut detta hoppas vi kan hitta ett ljus i tunneln..detta är mycket plågsamtMaja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.