Nyheter

Swecan.org är uppe igen på nätet

Administratörerna bakom Swecan.org har jobbat hårt på att få upp forumet igen. Idag är det färdigt och Cannabis.se kan garantera att några av personerna bakom sidan är de samma sen över 10 år bakåt i tiden. 

Vi har fått kolla igenom sidan och tekniken bakom och vågar därför lämna denna garanti. Vi känner även personerna bakom projektet och hoppas att Swecan ska hitta tillbaka till sin gamla lyster.

Cannabis.se finns representerat på forumet med användaren: cannabis
😉

www.swecan.org/forum

 

9 Replies to “Swecan.org är uppe igen på nätet

 1. Dags för avkriminalisering av cannabis!
  Naturens underverk. Hjälper mot de flesta sjukdomar..

 2. He fungerar inte alls ! blev glad när jag faktiskt fann på swecan å detta på bing.com . trist att he int fungerar he är väl för hög stigmata fortfarande sinnesjukt att göra en växt kriminelt he är bara att göra som med alkohol fast längre avberusningstid ta 48 h efter intagande så är det ok att arbeta och köra bil. vart av med styrlappen till den gröna för ett gäng år sedan fick åter det för 14 månader sedan helt ok men suger nog kånkelbär att ej få röka å vara normal .. Japp jag bor i norrbotten he finns som ingen kollektivtrafik här skoj aja he blir spånken å göra sämre val än på thc (redan gjort sämre och garanterat mer elaka val efter thc nykterheten bra när man blackoutar å nitar någon … aldrig gjort tidigare utom på alkohol säger nog snutlars papper genom livet.living proof att alkhol är sämre för intagande ) Men det är Lagligt säger snutlars jovisst de måsåvara Har snutlars sett mitt vanligt intagande av alkohol för att bli lite bedövad ? Nej det har int Snutlars gjort på några år , Jag fattar att folk blir ihjälslagna på fyllan det är nog av min Stereotyp tyvärr ( nu har jag aldrig slagit ihjäl någon men kom igen när inget kan minnas kan man ha gjort var som helst ! ) bra va ? . Peppar Swecans tillbakagång å ett Normalare Sverige där man int behöver rensa kroppen med alkhol…

   1. När?
    Jag avkrävs användarnamn och lösen för att komma in på Swecan, hur går jag tillväga?
    Norge genomför en rusreform, vill starta en seriös politisk rörelse/parti som arbetar för samma sak.
    Alla partier i riksdagen ställer sig emot en sådan reform, även om enskilda representanter uttryckt stöd… I liberala partier som L,C,M så blir uppkommande pro-rusreformsrepresentanter (vilka oftast kommer från ungdomspartierna) utfrysta av sina äldre representanter, just på grund av det politiska ställningstagandet, det är diskriminerande mot alla oss som behöver och vill ha denna representant.

    Det är dags att skapa en politisk plattform där sakfrågan diskuteras på högsta ort inför publik och media, lite så som SD drivit sin sakfråga.
    Det är dags att visa att vi alla som vill kunna röka en gås på sin helg kan samlas och skaka hand (efter corona) I en sakfråga, trots våra definitiva diffar i politisk ideologi.
    Det är dags att visa våra ansikten för att bevisa, och tydliggöra, att vi INTE är den typiska kriminella, utan att vi allra flesta gillar att skratta med våra vänner, spela olika typer av spel, och få utlopp för vår kreativitet oavsett om det är i tankarna eller på ett staffli.
    Dom allra flesta av oss vill heller inte stödja kriminalitet, och vi som pysslar med detta inser hur mycket pengar som försvinner ifrån vårt system, pengar som BORDE investerats i skola, vård(I synnerhet missbruksvård) och integrationsfrämjande insatser…
    Det är dags att vi alla vaknar ur dimman, navigerar oss till varandra och mobiliserar en politisk kraft som skall förändra Sverige, ju fler vi är desto lättare att genomföra ändringen!

    Tänk bara hur många EU domstolsärenden gällande denna diskriminering vi skulle kunna samla om vi hade ett parti eller en representant att vända oss till…

 3. Eftersom cannabis.se själva skrivit en kommentar här för en månad sedan så känns det inte som att jag skriver på fel ställe trots att ursprungsinlägget är fem år gammalt.
  Ska swecan komma tillbaka alltså?
  Har försökt komma in nån gång ibland mellan åren men det enda jag kommer till är nått där man ska skriva in namn och det där lösenordet man sedan länge glömt.
  Var aktiv på den tiden swecan var en grej, hade varit kul att skapa en ny användare och gå in och läsa lite gammalt.

 4. Hur blir man medlem. Var medlem för många år sen. Dock glömt alla uppgifter då mycket hänt sen dess. Testa gå till forum men kom till inlogg direkt. Tack för svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.