Nyheter

Teater Olydig sätter upp en pjäs om Leif Nilsson

Teater Olydig som medverkade på den senaste marijuana marschen i Stockholm sätter nu upp pjäsen Leif av Nicklas Westberg. Regi av Malin Westberg. Föreställningar spelas i Stockholm på Teater De Vill samt Spegelteatern i Nov och Dec.

Leif Nilsson som arbetar med ungdomar inom Statens Institutionsstyrelse (ungdomshemmet Tunagården i Malmö) skrev i januari 2007 en debattartikel i SVD med rubriken Narkotikalagstiftningen bygger på en förvanskad verklighetsbild.

 

 

Leif var nära att förlora jobbet då hans chef och svenska PK-maffian ansåg att hans åsikter inte var rumsrena. Nu har Folkhälsoinstitutet erkänt att svensk narkotikapolitik är ovetenskaplig men innan dess så var det en mörk tid i Sverige med straff och politisk mobbning av kättare. Lyckligtvis så vann rättvisan och hoten mot Leif Nilsson tynade bort.

Länkar:
Teater Olydig

Cannabis.se om Narkotikalagstiftningen bygger på en förvanskad verklighetsbild och Leif Nilsson begick inte något fel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.