Nyheter

Torgny Peterson håller med scientologerna?

Det var länge sedan vi skrev om Torgny Peterson, upphovsmannen bakom Reageramera, Actnow och Reactnow, delvis finansierade med skattemedel. Han har en bakgrund inom Hassela, arbetar för World Federation Against Drugs och kanske är han även en vän av Scientologin? Han sjunger åtminstone med i deras hatkör mot psykiatrin och neuropsykiatriska diagnoser som t ex ADHD.

I ett inlägg idag på hans smått oseriösa hemsida (som byter namn en gång per år), så länkar han till en sektbloggare som raljerar över att sundhetsstyrelsen i Danmark har möten med medicinbolag som vill få sina ADHD-mediciner godkända för vuxna. Janne Larsson heter bloggaren med foliehatt som är knuten till Drogfritt/Kommittén för mänskliga rättigheter- fasader för just scientologikyrkan.

Så här blir det när man har en galen politisk vision om ett samhälle fritt från narkotika. Det attraherar extremisterna som slår sig samman för att trycka ut sin agenda.

Visste du att scientologer i Sverige driver hårt kritiserade behandlingshem, skolor och dagis? Genom föreningen Drogfritt sprider man ovetenskaplig propaganda mot knark i skolor över hela landet. En av deras mer kända föreläsare -Alexander Breeze- har kritiserats hårt i media för faktafel och oriktigheter.

Inga skattepengar borde hamna i deras fickor!

Länkar:
Scientologi-kyrkan sprider propaganda i svenska narkotikadebatten

Scientologerna och Malmöpolitiker i samma säng

L Ron Hubbard var en bluff

Southpark förklarar pedagogiskt vad scientologer faktiskt tror på

Scientologernas falskspel inom skolvärlden och missbruksvården!

Scientologer bakom drogundervisning 

Stora faktafel i drogundervisning

Expert dömer ut Drogfritt

Avslutningsvis är det på plats med en rekommendation av dokumentären Scientologists at war. (Streaming Mediahint) Den handlar om hur sekten håller på att implodera i USA då avhoppare med tron i behåll slagit sig samman med den s k kyrkans kritiker.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.