alt
Nyheter

Unionens uppföljare på g

Uppföljaren till den prisade dokumentärfilmen The Union från 2007 är under produktion, men för att färdigställa filmen, behöver man skaffa fram en hel del kontanter, närmare bestämt 190 000 dollar.
Därför har producenterna startat en kickstartkampanj där man ber om donationer till filmen som ska få namnet The Culture High.

The Union blev en stor framgång och kännetecknas av ett tankeväckande och provokativt innehåll som är proffsigt och snyggt förpackat. Den har erövrat flera utmärkelser och toppar flera ”Bästa dokumentärfilm”-listor. Dessutom hör den till de mest nedladdade filmerna på nätet.

För närvarande jobbar Union-producenten Adam Scorgie och hans medhjälpare sedan ett och ett halvt år tillbaka för högtryck med uppföljaren The Culture High, som kommer att granska den snabbt föränderliga marijuanavärlden närmare med avseende på lagar och kultur i Kanada, USA och övriga världen.

Producenternas ambition är att The Culture High ska gå upp på biorepertoaren i USA, Kanada, Australien och möjligen också Storbritannien. Ett sätt att hjälpa till att stödja projektet på, är att beställa och förhandsbetala DVD:n.

För att allt ska gå i lås, krävs att man lyckas samla in de 190 000 dollar som behövs inom en dryg månad. I skrivande stund är 26% av summan (runt 50 000 dollar) insamlad och det återstår 36 dagar att inhösta de resterande 74 procenten.

Med tanke på den genomslagskraft som The Union hade, finns det ju skäl att tro att uppföljaren kan bidra som opinionsbildare i dessa föränderliga tider. Så varför inte stötta filmen genom att beställa DVD:en..? Priset är 35 dollar, d v s runt 250 SEK.

Länkar:

The Culture High
(Kickstarter)

The Culture High (Facebooksida)

Help Kickstart New Cannabis Documentary ’The Culture High’

One Reply to “Unionens uppföljare på g

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.