Nyheter

USA: Forskare tror på THC-vatten

Forskare vid University of Mississippi har studerat hur cannabinoiden THC kan göras mer vattenlöslig. Med en kemisk process har forskarna visat att det är möjligt att göra just detta.

Det här är en viktig upptäckt som kan möjliggöra nya tekniker för medicinering med cannabisämnen så att patienter inte ska behöva  röka eller använda sig av klassiska alkoholtinkturer.

 

 

Knarkkrigare som vill kritisera cannabismedicin hävdar ofta att vi tillämpar västerländsk medicin och därför inte kan lita på naturmedicin med inexakta doser. Enligt forskarna som utfört studien så verkar det som att tekniken kan användas för att ta fram oral medicin i flytande form baserad på cannabinoider.

Länk:

Preparation and Characterization of Inclusion Complexes of a Hemisuccinate Ester Prodrug of Δ9-Tetrahydrocannabinol with Modified Beta-Cyclodextrins

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.