Nyheter

USA: Oväntad direktsänd sorti

Inför ögonen på häpna TV-tittare och intet ont anande medarbetare slutade på söndagen Charlo Greene sin anställning vid TV-stationen KTVA 11  med dunder och brak.
Det skedde efter att hon hade avslöjat att hon själv är grundare/ägare till Alaska Cannabis Club, föreningen hon just gjort ett reportage om.

Det var i samband med ett reportage om Alaska Cannabis Club som hon plötsligt avslöjade att det var hon själv som ägde föreningen, (vars syfte är att underlätta för människor med medicinska marijuanakort att komma i kontakt med lokala odlare och försäljare) och att hon fr o m nu skulle göra fokusera på att kämpa för frihet och rättvisa i Alaska samt att det hela börjar med legaliseringen av marijuana.

-Vad det här jobbet anbelangar, så har jag väl inte så mycket val, så skit samma, jag slutar! sade den f d TV-reportern och vandrade helt sonika ur bild.
När uppståndelsen lagt sig något, berättade Charlo Greene för tidningen Alaska Dispatch att KTVA 11 inte känt till några av hennes planer samt att hon genomförde PR-kuppen för att rikta allmänhetens uppmärksamhet på den för henne och hennes meningsfränder så viktiga frågan.

Länkar:

KTVA reporter quits on-air, reveals herself as owner of Alaska Cannabis Club

’F*ck it, I quit’: TV reporter Charlo Greene quits live on air in spectacular fashion

Alaska Cannabis Club’s freedom & fairness fight

F**k it, I quit’ – Alaska TV reporter resigns on air to fight for marijuana legalization (VIDEO)

  [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.