Nyheter

Vansinnet fortsätter: 50 milj i sjön!

I sin outgrundliga vishet har nu regeringen beslutat sig för att genomföra sin hittills största satsning och därmed kasta ytterligare 50 miljoner av skattebetalarnas pengar i sjön! Anledningen till den smått desperata åtgärden är att ”Cannabis ökar kraftigt bland unga killar i storstäderna”

Enligt vår barn- och äldreminister Maria Larsson har det skett ”en dramatisk ökning” av cannabiskonsumtionen bland framför allt killar i storstadsregionerna. Detta oskick måste givetvis informeras bort!

Tanken att ökningen kan bero på att dessa unga män har skaffat sig KORREKT information om drogen på annat håll (Läs: nätet) och därför ersatt den betydligt hälsofarligare alkoholen med cannabis, har tydligen inte slagit henne, Hon säger dessutom till DN att -”Vi ska inte vara moraliserande utan bemöta med medicinska och juridiska faktaargument”, vilket ju i så fall skulle vara en smått unik företeelse i svensk narkotikapolitiks historia!

Juridiska faktaargument..? Undrar hur de låter..? Att vi dras med fullständigt otidsenliga, icke faktaunderbyggda lagar när det gäller cannabis, DET torde ju vara ett faktum så gott som något. Vilka slags ”juridiska faktaargument” kan ”TräskLarsson” då tänkas komma med? Skrämma ynglingarna med repressiva åtgärder, tippar vi.

Den icke-moraliserande attityden och de medicinska faktaargumenten ser vi fram emot med förtjusning. Något dylikt har oss veterligen aldrig på allvar synts till tidigare från myndighetshåll.

Om du tycker att du har några synpunkter på den här senaste uppvisningen i kontantförstörelse, så kan du ju kontakta henne via länken längst ned! Lycka till!

Länkar:

50 miljoner ska stoppa knarket

Flashbackreaktioner

Satsning mot cannabis

Satsning ska hejda cannabisbruket

”TräskLarssons” kontaktlänk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.